Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Επιτυχημένο Octoberfest στη Γερμανική Σχολή

Επιτυχημένο Octoberfest στη Γερμανική Σχολή

octoberfestΜε το σύνθημα «Στην υγειά σας» πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Εκατοντάδες επισκέπτες έδωσαν το «παρών» και πήραν μια γεύση από μία βαυαρική γιορτή στην Αθήνα. Σ’ αυτό συνέβαλαν σίγουρα και τα 1. 400 λίτρα μπίρας, τα 1. 800 μπρέτσελ και τα περισσότερα από 4.300 λουκάνικα που καταναλώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας! Το συγκρότημα Key Royal Band και η χορευτική ερμηνεία του τραγουδιού «YMCA» από τις τάξεις 6a και 6b συνέβαλαν στη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου  συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση, τονίζοντας ότι «η Γερμανική Σχολή Αθηνών απέδειξε την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα καθώς στο κάλεσμα της ανταποκρίθηκαν πολλοί επισκέπτες της Σχολής και συνέβαλαν με δωρεές για την υποστήριξη των παιδιών και των προσφύγων που έχουν ανάγκη». Και πρόσθεσε: «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες έχουν την αμέριστη στήριξη και αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου προτάσσοντας πάντα την στήριξη στους αδύναμους συμπολίτες μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης