Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Συνέδριο για το Δίκαιο στο χώρο της Μόδας στο Μαρούσι

Συνέδριο για το Δίκαιο στο χώρο της Μόδας στο Μαρούσι

patoulis synedrio modas amarysiaΤο Μαρούσι φιλοξένησε το 3ο  Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο στο χώρο της Μόδας «3rd Fashion Law and Business Conference Fashioning the Law: Design –Protect – Trade – Mediate», στο συνεδριακό κέντρο «ΔΑΪΣ», με το συμμετοχή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. 

Το Fashioning the Law: Design –Protect – Trade – Mediate διοργανώθηκε φέτος για τρίτη φορά, υιοθετώντας έναν ακόμη πιο business προσανατολισμό και αντανακλώντας τις ιδιαιτερότητες της βιομηχανίας της μόδας και τις εξελίξεις της αγοράς.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου καλωσόρισε στο Μαρούσι τους συνέδρους και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ενώ αναφερόμενος στο θέμα του συνεδρίου υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας «για τη θεσμοθέτηση ενός εξειδικευμένου νομικού πλαισίου, κατάλληλου να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της βιομηχανίας της μόδας, με τη ραγδαία εξελισσόμενη σε αυτή αγορά».   

Οι ομιλητές, νομικοί, πνευματικοί δημιουργοί και εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών οίκων, μεταξύ άλλων, ανέπτυξαν τη νομική και επιχειρηματική διάσταση της διανοητικής ιδιοκτησίας, της διαμεσολάβησης, του brand and innovation management, των marketing strategies, του 3D και των νέων τεχνολογιών, των fashion start-ups και fashion e-shops.  

Το συνέδριο απευθυνόταν  σε σχεδιαστές, εμπόρους , επιχειρηματίες, δικηγόρους, managers, fashion, luxury και beauty bloggers, φωτογράφους, e-shops, marketing specialists, business strategists, e-business consultants, you-tubers, event planners, εκδότες ηλεκτρονικών και έντυπων περιοδικών.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης