Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Στηρίζει την Μάνδρα ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών

Στηρίζει την Μάνδρα ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών

syllogos agia marina mandra amarysiaΟ Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα», στο πλαίσιο του κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα του, πήρε την πρωτοβουλία και δρομολόγησε μια μικρή εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών ιματισμού, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε όσους επλήγησαν από τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Μέσα σε λίγες ημέρες ο σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσε στον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Ο Γ. Πατούλης, αφού τις ευχαρίστησε για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν για μια ακόμη φορά για τους πληγέντες συνανθρώπους μας, συνεχάρη τόσο την πρόεδρο του συλλόγου Μαρούλα Σοφού όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την φιλανθρωπική δράση και ευαισθησία τους απέναντι στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, τονίζοντας: «Αυτές τις άγιες ημέρες οφείλουμε όλοι να αναδεικνύουμε τις πανανθρώπινες αξίες για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Τις άγιες ημέρες που έρχονται ας δημιουργήσουμε όλοι μια “αλυσίδα ελπίδας”, στηρίζοντας αυτούς που έχουν την ανάγκη μας».  

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης