Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» για 200 Μαρουσιώτες

Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» για 200 Μαρουσιώτες

geuma agapisΤο καθιερωμένο γιορτινό τραπέζι σε εκατοντάδες άπορους Μαρουσιώτες έστρωσε ο Δήμος, μεταφέροντας το πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης σε στις ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες της πόλης.

Στο χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης»  συμμετείχαν περίπου 200 άτομα τα οποία απόλαυσαν ένα πλήρες γεύμα με αναψυκτικά και γλυκά και βεβαίως με την απαραίτητη συνοδεία μουσικού και ψυχαγωγικού προγράμματος, ενώ κληρώθηκαν 18 μεγάλα δώρα και προσφέρθηκαν  δώρα προς τους μικρούς μας φίλους.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε όλους τους πολίτες στο «Γεύμα Αγάπης», συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ενώ ευχαρίστησε, τους εργαζόμενους  τους εθελοντές και τους χορηγούς και ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους για μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι Κοινωνικές δομές του Δήμου στηρίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας και εμείς βρισκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις συνεχώς δίπλα τους καθώς μέλημα μας είναι η στήριξη τους και η ανακούφιση τους για την δύσκολη καθημερινότητα» και κατέληξε: «Το “Γεύμα Αγάπης” στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας προς όλους υπενθυμίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει ο ισχυρός πυλώνας στήριξης των πολιτών».

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι  Σπύρος Σταθούλης και Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης