Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Στην πίτα της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Στην πίτα της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Kopi pitas MitropoliΣε ατμόσφαιρα κατάνυξης και ανταλλαγής ευχών πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη για το 2018 μετέφεραν στον Μητροπολίτη Κύριλλο, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Σπύρος Σταθούλης, που έδωσαν το «παρών» στην τελετή.
Ευλογώντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο Μητροπολίτης Κύριλλος ευχήθηκε «το νέο Έτος να αποτελέσει την απαρχή για μία καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, σε συνθήκες ειρήνης και ομόνοιας, και σε προσωπικό επίπεδο ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και ευημερία σε όλους τους παρισταμένους και στις οικογένειές τους».
Με τη σειρά τους οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου μετέφεραν στον Σεβασμιώτατο και στους εκπροσώπους του Ιερού Κλήρου τις θερμές ευχές του δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, για το νέο Έτος καθώς και τη συμπαράστασή του προς το έργο της Ιεράς Μητρόπολης.
Ο Μητροπολίτης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση «για την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη που επιδεικνύει προς την Εκκλησία».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης