Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Λεωφορεία για το συλλαλητήριο βάζει ο Δήμος Αμαρουσίου

Λεωφορεία για το συλλαλητήριο βάζει ο Δήμος Αμαρουσίου

dimos amarousiouΓια τη διευκόλυνση των πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου 2018 για τη Μακεδονία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι θα τεθούν στη διάθεσή τους λεωφορεία που θα διευκολύνουν τη μετακίνησή τους από και προς τους περιφερειακούς σταθμούς του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και «Νερατζιώτισσα» για τη μετάβασή τους στο κέντρο της Αθήνας.

Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από το δημαρχείο από τις 11 το πρωί εκτελώντας ανταποκρίσεις από και προς τους δύο σταθμούς του ΗΣΑΠ από τις 11 το πρωί.
Αντίστοιχα, στους ίδιους σταθμούς θα υπάρχουν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών κατά την επιστροφή τους μετά το τέλος του συλλαλητηρίου.
Η παραπάνω επιλογή προτάθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση, δεδομένου ότι:

α. βάσει ενημέρωσης από την Τροχαία, από νωρίς θα ισχύουν αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που δεν θα επιτρέπουν την προσέγγιση του ευρύτερου δακτυλίου του κέντρου,
β. βάσει ενημέρωσης από τον ΟΑΣΑ, όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργούν κανονικά και οι κεντρικοί σταθμοί του μετρό θα είναι ανοικτοί, εκτός αν χρειαστεί να ληφθούν έκτακτα μέτρα που θα αποφασιστούν εκείνη την ώρα και θα αφορούν σε μεμονωμένους σταθμούς.

Τα λεωφορεία για τη διευκόλυνση των πολιτών μας είναι ευγενική χορηγία επαγγελματία συμπολίτη μας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης