Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Φιλανθρωπικός αγώνας στήριξης ευπαθών ομάδων

Φιλανθρωπικός αγώνας στήριξης ευπαθών ομάδων

patoylhsΜε πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Προγράμματος BEACTIVE 2018, η ΚΕΔΑ και το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου, με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διοργάνωσαν αγώνα EXHIBITION GAME για κοινωνικό σκοπό, στον οποίο έλαβαν μέρος αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωφών BEACH VOLLEY με την επιλεγμένη ομάδα αθλητών και ηθοποιών.

Με σύνθημα «Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι γέλιο, είναι ΖΩΗ!», οι Δημήτρης Κουρεμένος και Ναταλία Δραγούμη ήρθαν «αντιμέτωποι» στην άμμο με τους Δημήτρη Χατζόπουλο και Ελευθερία Μπερέτη!

Ο αγώνας πραγματοποιηθηκε στο κλειστό τύπου μοναδικό προπονητικό κέντρο OAKA INDOOR  BEACH VOLLEY με Ολυμπιακή χαλαζιακή άμμο που, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι το καλύτερο στα Βαλκάνια και ένα από τα 5 καλύτερα στην Ευρώπη.Παράλληλα υπήρξε και κοινωνική δράση, αφού πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου .

Ο Γ. Πατούλης αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτή την εξαιρετική εκδήλωση τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στο αθλητές μεγάλου κύρους που έχουν σηκώσει την πατρίδα μας ψηλά συμμετέχουν σήμερα σε αυτή την εκδήλωση με έντονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά χαρακτηριστικά, στηρίζοντας μέσω της παρουσίας τους ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα μας ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με τις δράσεις του να στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών του και να παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη». 

Ο δήμαρχος βράβευσε με τιμητική πλακέτα όλους τους Αθλητές και την πρόεδρο του OAKA INDOOR BEACH VOLLEY Χριστίνα Νικολοπούλου για την συμμετοχή τους και τους συνεχάρη για την κοινωνική προσφορά τους στην πόλη.Η Χ. Νικολοπούλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γ. Πατούλη «για το μεγάλο αυτοδιοικητικό του έργο και την αμέριστη στήριξη του στον αθλητισμό και ειδικότερα στη νεολαία της πόλης».

Επίσης, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας για την προσφορά του στον Αθλητισμό μέσα από τις πολυποίκιλες αθλητικές δράσεις της ΚΕΔΑ, ενώ βραβεύτηκε και η Χ. Γαλανοπούλου ως επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής για τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με το BE ACTIVE και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.    

Η Χ. Νικολοπούλου παρέχει 50% έκπτωση στα παιδιά των δημοτών Αμαρουσίου και δωρεάν συμμέτοχη στα παιδιά των κοινωνικά ευπαθών οικογενειών, για να ενταχθούν και να προπονούνται στην ομάδα του Beach volley.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο γενικός συντονιστής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BE ACTIVE της γενικής γραμματείας Αθλητισμού Διονύσης Καρακάσης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης