Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Επί τάπητος η «Υγεία της Γυναίκας» στο Δήμο Αμαρουσίου

Επί τάπητος η «Υγεία της Γυναίκας» στο Δήμο Αμαρουσίου

ygeia copyΚαταξιωμένοι επιστήμονες ανέπτυξαν θέματα υγείας που αφορούν τις γυναίκες, στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, τόνισε τη σπουδαιότητα της πρόληψης  και ειδικότερα σε νοσήματα που αφορούν το γυναικείο πληθυσμό, υπογραμμίζοντας ότι, σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση κάθε γυναίκας για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου στη διατήρηση και προαγωγή της υγείας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του ιατρούς για τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.                

Μετά από το θερμό καλωσόρισμα από του βήματος των παρισταμένων από την Aντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, ο αγγειοχειρουργός, διδάκτωρ Παν/μιου Αλεξανδρούπολης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Χρήστος Παπασιδέρης, ο μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος, υποψ. διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών, διευθυντής Γυναικολογικού Τμήματος City Clinic Ιωάννης Ιωαννίδης και ο οικογενειακός Σύμβουλος Δημήτρης Δανιάς, ανέπτυξαν ιατρικά θέματα σχετικά με την ειδικότητά τους.Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου και οι ιατροί ομιλητές προσέφεραν σε όλες τις γυναίκες που παραβρέθηκαν ιατρικό διαγνωστικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Ρώτας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου και Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.        

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης