Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Γιόρτασε ο Άγιος Θωμάς στο Μαρούσι

Γιόρτασε ο Άγιος Θωμάς στο Μαρούσι

Agios ThomasΧοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου & Ωρωπού Κυρίλλου και παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου.

Ο Γ.  Πατούλης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την χοροστασία στην φετινή πανήγυρη του Ιερού Ναού, καθώς και όλους όσους και όσες ενεργά συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή και δήλωσε: «Ο Χριστός εμφανίστηκε δύο φορές και τη φορά που εμφανίστηκε στον Απόστολο Θωμά δεν έγινε για να δείξει την απιστία του, αλλά την αδυναμία που κάποιοι άνθρωποι έχουν, γιατί η πράξη του Αποστόλου Θωμά δεν ήταν απιστία αλλά ανθρώπινη αδυναμία.Μετά από ένα σταυρό υπάρχει η χαρά της Αναστάσεως, υπάρχει η αιωνιότητα, υπάρχει η αθανασία», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλάυτης, Κώστας Αντωνόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης