Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Με τον υφυπουργό Παιδείας για την ένταξη της μαθητείας στο ΕΕΚ Αμαρουσίου

Με τον υφυπουργό Παιδείας για την ένταξη της μαθητείας στο ΕΕΚ Αμαρουσίου

EEK marousi mathiteiaΤη συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην προώθηση του θεσμού της μαθητείας μέσω της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) με στόχο τη σύνδεση της μαθητείας με την αγορά εργασίας, όπως και την προώθηση μέσω της ΚΕΔΕ της ένταξης του προγράμματος ευρύτερα στους Δήμους της χώρας, ζήτησε ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Αμαρουσίου Σπύρο Σταθούλη, σε συνάντηση όπου παρέστη αναπληρώνοντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός, αφού ενημέρωσε τον Σ. Σταθούλη, για τους στόχους του προγράμματος, ζήτησε ο Δήμος Αμαρουσίου να κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου μέσα στο επόμενο διάστημα με απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου να δώσει το πράσινο φως για ένταξη του θεσμού της μαθητείας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Από την πλευρά του, ο Σ. Σταθούλης εξέφρασε εκ μέρους του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, τη θετική στάση της Ένωσης απέναντι στο θεσμό της μαθητείας, μεταφέροντας ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια προώθησης του και στους υπόλοιπους δήμους της χώρας με σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και των Δημοτικών Συμβουλίων.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης