Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Θεατρικό παιχνίδι στην πλατεία Ηρώων

Θεατρικό παιχνίδι στην πλατεία Ηρώων

plateia irwwn paixnidi 1Σε ένα ελεύθερο θεατρικό παιχνίδι με τίτλο «Αμαρουσίου Ιστορίες, Μνήμες, Μύθοι και Νοσταλγίες» συμμετείχαν τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Το θεατρικό παιχνίδι διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου, με εμψυχώτρια την Αφροδίτη Κορέτση.

Με ξεναγό την Αμαρυσία Αρτέμιδα τα παιδιά περιηγήθηκαν στις ομορφιές αυτού του τόπου και αναβίωσαν την ιστορία και τις μνήμες μέσα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα και πρόσωπα της πόλης. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν το τόπο τους με οδηγό το θεατρικό παιχνίδι.
Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος αναφέρει τα εξής: «Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας στηρίζουν και ενθαρρύνουν δραστηριότητες που αφορούν στα παιδιά και στους νέους κατανοώντας τον ψυχαγωγικό αλλά και τον εκπαιδευτικό ρόλο τέτοιων προγραμμάτων.
Τα προγράμματα για παιδιά και εφήβους αποτελούν βασική ενότητα στις δραστηριότητες τόσο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όσο και του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου και από τον προσεχή Οκτώβριο είναι έτοιμα να τους υποδεχτούν σε νέα αλλά και στα καθιερωμένα τμήματα».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης