Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Τέλος για φέτος οι «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

Τέλος για φέτος οι «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

voreeios amarysiaΗ Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, πραγματοποίησε για έκτη συνεχή χρονιά την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο  «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».

Μεγάλος αριθμός παιδιών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, καθώς 200 παιδιά συμμετείχαν σε 17 δημιουργικά εργαστήρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Στη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, γονείς και παιδιά συμμετείχαν σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων Βιβλιοθηκών, βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης