Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Restart για το σχολείο των Αναβρύτων

Restart για το σχολείο των Αναβρύτων

epal anavryton amarysiaΣυνέχιση της συνεργασίας Δήμου Αμαρουσίου και Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών για τη στέγαση των σχολείων των Αναβρύτων συμφωνήθηκε σε συνάντηση των δύο πλευρών στο δημαρχείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «κατόπιν, μιας παραγωγικής συζήτησης τέθηκαν ορθές βάσεις για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, με αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για δημιουργική συνεργασία».

Στη συνάντηση αποφασίστηκε τόσο η διοίκηση όσο και το Δ.Σ. του ΙΓΕ να συμπράξουν τα δέοντα ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, διασφαλίζοντας παράλληλα, αμφότεροι, την ασφάλεια και τις καλές συνθήκες φοίτησης των μαθητών.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης σε δήλωσή του υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη διατήρηση των πρότυπων σχολείων και του ΕΠΑΛ στον φυσικό τους χώρο, καθώς και για την απρόσκοπτη λειτουργία τους, σε περιβάλλον ασφαλές και με άριστες συνθήκες φοίτησης για τους μαθητές μας, όπως μέχρι σήμερα έχουμε διασφαλίσει».  

Θερμές ευχαριστίες προς το δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζουν με επιστολή τους η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αναβρύτων Δήμητρα Σωτηροπούλου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/ριες του σχολείου για την άμεση ανταπόκριση στη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του ΕΠΑΛ Αναβρύτων και ειδικότερα για τη χορηγία δώδεκα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Με αφορμή την πρόσφατη χορηγία σας προς το σχολείο μας δώδεκα ηλεκτρονικών υπολογιστών νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στα αιτήματα που έχουμε απευθύνει και στο παρελθόν στις αρμόδιες υπηρεσίας του Δήμου σας και που αφορούν στη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας.

Το ΕΠΑΛ Αναβρύτων αναβαθμίστηκε εσχάτως καθώς είναι πλέον ένα θεματικό σχολείο και έχει εγγράψει για το σχολικό έτος 2017 – 2018 όλους τους μαθητές της Β΄ Αθήνας που ενδιαφέρονται για τον τομέα της Γεωπονίας με αποτέλεσμα να έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των μαθητών μας. Ήταν λοιπόν, αναγκαία η οργάνωση ενός νέου εργαστηρίου πληροφορικής για την κάλυψη των μαθησιακών αναγκών των μαθητών μας και χάρη σε εσάς υλοποιήθηκε εγκαίρως.

Δοθείσης της ευκαιρίας οφείλουμε επίσης, να αναγνωρίσουμε ότι ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Κατσιγιάννης ήδη από το προηγούμενο έτος έχει συνεισφέρει ιδιαιτέρως θετικά στην αναμόρφωση του σχολείου μας, ανταποκρινόμενος πάντοτε αποτελεσματικά στα αιτήματά μας. Χάρη στην αντικατάσταση για παράδειγμα παλιών κουφωμάτων αξιοποιήθηκαν τρεις αίθουσες, οι οποίες παρέμειναν κλειστές επί πολλά έτη και φέτος θα φιλοξενήσουν τους νέους μα μαθητές.

Εκτιμούμε, επομένως, δεόντως το γεγονός, ότι με την αμέριστη συμπαράστασή σας συνεισφέρετε εμπράκτως στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και ευελπιστούμε σύντομα το σχολείο μας με τη στήριξή σας, να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς μεταξύ των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια Δήμητρα Σωτηροπούλου                                                                      

Ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αναβρύτων                                                                    

Οι μαθητές/ τριες του ΕΠΑΛ Αναβρύτων»                                  

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης