Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>«Το Αμαλίειο θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί»

«Το Αμαλίειο θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί»

patoulis dieuthintis amalieiou amarysia copyΕποικοδομητική συζήτηση είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον διευθυντή του Αμαλίειου Οικοτροφείου Θηλέων στο Μαρούσι Ηλία Κεχαγιά, παρουσία των αντιδημάρχων Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας  Βασίλη Κόκκαλη, Οικονομικών  Σπύρο Σταθούλη και του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με το Αμαλίειο Οικοτροφείο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η διοργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου στο χώρο του Ιδρύματος, αλλά και η ενίσχυσή του Οικοτροφείου με κάθε πρόσφορο μέσον από το Δήμο Αμαρουσίου.          

Ο διευθυντής του Οικοτροφείου εξέθεσε στη Διοίκηση του Δήμου θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει το Οικοτροφείο, το οποίο φιλοξενεί κυρίως φοιτήτριες από την επαρχία με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, παρέχοντάς τους δωρεάν στέγαση, σίτιση κ.α.

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον  Ηλ. Κεχαγιά ότι τα θέματα του Οικοτροφείου θα εξετασθούν ενδελεχώς από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε όπου είναι εφικτό να δοθούν λύσεις.
«Στόχος μας», τόνισε, «είναι το Οικοτροφείο να παραμείνει ανοικτό και να συνεχίσει το σπουδαίο και θεάρεστο έργο που επί σειρά ετών επιτελεί. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να συνεχίσει να αποτελεί μια ζεστή φωλιά και στήριγμα  για δεκάδες σπουδάστριες».                  

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης