Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο

Τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο

giorti paidikwn 2 MESA amarysiaΜήνυμα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης έστειλαν τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Γ. Πατούλη.     

Το μήνυμα της δράσης «κάνουμε την αγάπη των παιδιών προσφορά, κάνουμε την αγάπη τους πράξη» έστειλε εκ μέρους όλων των παιδιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου, αντιπροσωπεία από τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης, στο δημαρχείο.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια, προκειμένου να τα προσφέρουν στις οικογένειες των συμμαθητών τους που δοκιμάζονται από την κρίση.
Η πρωτοβουλία έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών από την τρυφερή ηλικία στις αξίες της αλληλεγγύης, της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης προς τους συνομηλίκους τους.

Στην εορταστική εκδήλωση των παιδιών παραβρέθηκε και ο δήμαρχος, ο οποίος, σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, έδωσε πολλές ευχές στα παιδιά για χαρούμενες γιορτές και για μια χρονιά με περισσότερα χαμόγελα.

Επίσης, ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άριστη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, καθώς και τις διευθύντριες και τις εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελούν.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το δήμαρχο «που βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών», καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας για την υποστήριξη της εκδήλωσης. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν επίσης η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Ιωάννου και το μέλος του Δ.Σ. Πηνελόπη Μπρούτα.     

Άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους χάρισε με τα κόλπα και τη δεξιότητά του ο ταχυδακτυλουργός που πλαισίωσε της εκδήλωση.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης