Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κοντά στους ευπαθείς Μαρουσιώτες

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κοντά στους ευπαθείς Μαρουσιώτες

doukas trofimaΗ εβδομάδα προσφοράς των εκπαιδευτήριων Δούκα ήταν αφιερωμένη στις Κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Με ένα μεγάλο όγκο συγκέντρωσης  τροφίμων, οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων  έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τους συνάνθρωπους μας που υποφέρουν.  

Η οργάνωση και ο συντονισμός της δράσης πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ και δημοτικό σύμβουλο Νικό Πέππα και την υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Καθοριστική υπήρξε και η συμβολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας και των Τεχνικών Υπηρεσιών  Βασίλη Κόκκαλη για την διάθεση του προσωπικού και του οχήματος προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους καθηγητές, το προσωπικό και τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αξιέπαινες αυτές οι πράξεις προς τους συνανθρώπους μας καθώς αναδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που πρέπει να μας χαρακτηρίζει τις άγιες ημέρες που έρχονται. Στον Δήμο Αμαρουσίου έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ανακούφιση εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.

Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη».   

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης