Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Κάλαντα και δώρα από Σικιαρίδειο και «Ψαραυτείο»

Κάλαντα και δώρα από Σικιαρίδειο και «Ψαραυτείο»

kalanta sikiarideio psarauteioΕυχές για τις γιορτές δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από τα παιδιά  που φοιτούν στο Ειδικό Νηπιαγωγείο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και τους οικοτρόφους του Ιδρύματος «Ψαραύτειο». Μαζί με τα «Χρόνια Πολλά» τραγούδησαν και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και ευχήθηκαν μελωδικά στον δήμαρχο τις εορταστικές τους ευχές. Δασκάλες και παιδιά προσέφεραν στον Δήμαρχο έναν πίνακα με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που δημιούργησαν ειδικά για εκείνον. Προσφέροντάς τους μία μεγάλη αγκαλιά, τα ευχαρίστησε θερμά και ευχήθηκε στα παιδιά και στους δασκάλους που τα συνόδευαν, να έχουν καλές γιορτές μεταφέροντας παράλληλα, ότι ο ίδιος προσωπικά και η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκονται σταθερά κοντά στις ανάγκες των παιδιών και των εργαζομένων του Ιδρύματος.

Από την πλευρά του, το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησε τον δήμαρχο που σταθερά βρίσκεται κοντά στα παιδιά.
Τις δικές τους μελωδικές ευχές για τα Χριστούγεννα έδωσαν στον δήμαρχο και οι οικότροφοι του Ιδρύματος «Ψαραύτειο» που μαζί με τους συνοδούς τους επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του για να του ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο για τις Άγιες μέρες των γιορτών.
Οι οικότροφοι του ιδρύματος «Ψαραύτειο», άτομα με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down, προσκάλεσαν τον Δήμαρχο στη «Στέγη» τους για να του ανταποδώσουν τη φιλοξενία.
Κοντά στα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος βρέθηκε και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου –Σταματάκη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης