Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Τα «είπαν» στον δήμαρχο τα Μαρουσιωτάκια

Τα «είπαν» στον δήμαρχο τα Μαρουσιωτάκια

kalanta marousiwtakia 1Σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, και με εορταστική διάθεση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, υποδέχθηκε δεκάδες μαθητές και παιδιά στο γραφείο του στο δημαρχείο. Όπως ορίζει το έθιμο των ημερών, τα παιδιά του έψαλαν τα Κάλαντα για τον ερχομό του μικρού Χριστού, ερμήνευσαν αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αντάλλαξαν ευχές για ευτυχισμένες γιορτές.
Πρώτα, το Χαρμόσυνο νέο της Γέννησης του Χριστού μετέφεραν στον Δήμαρχο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου «Ελληνική Παιδεία» και ακολούθησαν τα παιδιά των παιδικών σταθμών σκορπίζοντας πλατιά χαμόγελα με τη χάρη τους και τις όμορφες φωνούλες τους.
Ο δήμαρχος, ρωτώντας ένα – ένα τα ονόματα των παιδιών, ευχήθηκε σε καθένα ξεχωριστά. Σε όλους τους μικρούς χορωδούς προσέφερε δωράκια, γλυκίσματα και  προσκλήσεις για να επισκεφθούν τα παιχνίδια του Χωριού του Άη Βασίλη στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Τους ευχήθηκε καλές γιορτές και μία ακόμη ομορφότερη δημιουργική χρονιά, γεμάτη με χαμόγελα και πρόοδο. Τις ευχές του έδωσε, επίσης, στους εκπαιδευτικούς, τους οποίους και συνεχάρη για την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών.

Στους γονείς των παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών που έδωσαν τον «παρών», ευχήθηκε να έχουν Καλές Γιορτές και Υγεία και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Κοντά στα παιδιά βρέθηκε και η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης