Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο

eggrafes laiko panepistimioΣυνεχίζονται οι εγγραφές στο νέο κύκλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, Δήμου Αμαρουσίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, και θα πραγματοποιούνται ώρες 16:30 έως 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

Αναλυτικότερα: Σε αυτά τα μαθήματα οι συμμετέχοντες  θα αναγνωρίσουν το επίπεδο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης τους, και θα μάθουν στρατηγικές άμεσα εφαρμόσιμες, για το πώς να ενισχύσουν  αυτά τα στοιχεία. Θα μάθουν πώς να ανακαλύψουν και να αναδείξουν  την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους, με σκοπό να οδηγηθούν σε μια καλύτερη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Τι είναι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και πώς καλλιεργούνται. Επιτυχία/αποτυχία και χαμηλή ή υψηλή αυτοπεποίθηση/αυτοεκτίμηση. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ατόμου με χαμηλή ή υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Τι κερδίζουμε, τι χάνουμε έχοντας ή όχι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Πως αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία. Πώς διαχειριζόμαστε τις αποτυχίες και τις επιτυχίες μας κ.α.

Τα θέματα στα παραπάνω τμήμα θα αναλύσουν κυρίως ψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί μεταξύ των οποίων και οι: Παναγιώτης Κορδούτης, Πρόεδρος του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Πέτρος Σκαπινάκης, Καθ. Ψυχιατρικής Π. Ιωαννίνων,Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, Ευγενία Δουβαρά, Ψυχολόγος, Γεωργία Κιζιρίδου, Ψυχολόγος, Νέλλη Μιχελή, Ψυχολόγος, Βασιλική Μακαρώνη, Ψυχολόγος, Μαρία Κανδεράκη, Ψυχοθεραπεύτρια, NLP, Μαρία Λασιθιωτάκη, Ψυχολόγος, Σοφιάννα Μηλιωρίτσα, Ψυχολόγος, Άρτεμις Αντωνίου, Ψυχολόγος  και άλλοι.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr  Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης