Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Εξωραϊστικός Αμαρουσίου

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Εξωραϊστικός Αμαρουσίου

pat copy copyΜεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικών και χαρτικών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει του Πάσχα ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εξήρε το κοινωνική ευαισθησία του Συλλόγου και της Προέδρου κ. Δήμητρας Τσουκλείδου προς τους συνανθρώπους μας τονίζοντας ότι:

«Οι έννοιες κοινωνική προσφορά, αλληλεγγύη, εθελοντισμός, βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα, τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, με την πρωτοβουλία συμπαράστασης που συνεχώς αναλαμβάνετε για τους αδύναμους συμπολίτες μας. Σας εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου και εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε την κοινωνική σας αλληλεγγύη στους συνανθρώπους της πόλη μας που το έχουν ανάγκη".

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου  υπογράμμισε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, όπως σταθερά πράττει μέχρι σήμερα, καθώς γνωρίζει ότι η κάθε προσφορά των μελών αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο με σκοπό να μην μείνει κανένα σπίτι στην πόλη μας χωρίς γιορτινό τραπέζι.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης