Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Πασχαλινή μαθητική συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου

Πασχαλινή μαθητική συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου

mathtes WdeioΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιξιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, ενόψει των εορτών του Πάσχα, με την τάξη της καθηγήτριας Μονωδίας και Μελοδραματικής Χριστίνας Σπηλιακοπούλου.

Οι μαθητές ερμήνευσαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών, όπως, τον Αγωγιάτη του Χατζηαποστόλου, αλλά και αποσπάσματα από τις όπερες ξένων συνθετών, όπως, την όπερα του G. Donizetti, το Ελιξίριο του Έρωτα, τον Μαγεμένο Αυλό του Mozart, την Άρια του Φίγκαρο από την όπερα ο Κουρέας της Σεβίλλης, την όπερα της Κάρμεν του G. Bizet, την Tραβιάτα  του G. Verdi και πολλά άλλα.

Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στο κατάμεστο χώρο του Ωδείου, αλλά και από την Διευθύντρια Φωτεινή Κοσκόρου η οποία συνεχάρη όλους τους μαθητές, αλλά και την καθηγήτρια Χριστίνα Σπηλιακοπούλου για την εξαιρετική παρουσία και ερμηνεία των μαθητών.Στο πιάνο συνόδευαν οι Ελένη Χοζού και Καλλιόπη Φώτου.

Eπίσης, στο χώρο του Ωδείου πραγματοποιήθηκε συναυλία εγχόρδων (βιολιού) και πιάνου, των Σωκράτη Σταθουλόπουλου, Ηλία Γυφτονικολού, Νατάσας Αβραμίδου και Ελευθερίας Μπούρδη, στην οποία παραβρέθηκε η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου. Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου εντυπωσίασαν και χειροκροτήθηκαν θερμά από γονείς και δασκάλους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα συναυλιών.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης