Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>«Τα μυστικά των σχέσεων» στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

«Τα μυστικά των σχέσεων» στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

seminario ta mustika twn sxesewnΞεκίνησαν οι εγγραφές για τον Γ΄ Κύκλο Μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2017-18, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, που έχει ως  θέμα «Τα μυστικά των σχέσεων».

Τελευταία όλο και περισσότερες επιστημονικές μελέτες μεγάλων πανεπιστημίων, όπως τo Harvard, μας λένε ότι, όποιοι κι αν είμαστε, όπου κι αν ζούμε, ό,τι δουλειά και να κάνουμε, όσα χρήματα και να έχουμε, η ποιότητα των σχέσεών μας είναι το στοιχείο που θα επηρεάσει περισσότερο την ευτυχία μας και την καλή ψυχική και σωματική υγεία μας.

Ο στόχος του κύκλου μαθημάτων, είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες φρέσκιες, συναρπαστικές ιδέες και τρόπους που θα τους κάνουν να δουν με νέα ματιά τους συντρόφους, τους  φίλους, την οικογένεια, τους συνεργάτες. Και με τη σειρά τους, να επηρεάσουν θετικά τον τρόπο με τον οποίο κι εκείνοι θα σχετίζονται μαζί τους. 

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Γνωρίζω τον εαυτό μου/μαθαίνω να αναγνωρίζω και τους άλλους-Κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη-Η τέχνη της επικοινωνίας και της δημιουργικής ακρόασης- Μαθαίνω πώς να διεκδικώ σωστά και να αποκτώ αυτά που αξίζω- Η τέχνη για αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις- Δημιουργική διαχείριση θυμού και συγκρούσεων-Η επίδραση των καλών ή κακών σχέσεων στην ψυχική και σωματική υγεία μας κ.α.

Τα θέματα θα αναλύσουν διακεκριμένοι εισηγητές και άλλοι ειδικοί καταξιωμένοι ο καθένας στον τομέα του. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 30 Απριλίου, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, ώρες 18:00 έως 20:30,  και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασ. Σοφίας 9.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr , ή τηλεφωνικά, στα τηλ:2821501060 & 6932447016-6936004242.

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετρά ως επιμόρφωση.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης