Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Λευτέρης Μαγιάκης: «Η μεταφορά του Εφετείου στο Μαρούσι είναι απαράδεκτη»

Λευτέρης Μαγιάκης: «Η μεταφορά του Εφετείου στο Μαρούσι είναι απαράδεκτη»

magiakisΟ επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης με δήλωσή του τοποθετήθηκε για την  φημολογούμενη μετακίνηση τμήματος του Εφετείου Αθηνών σε χώρο εντός του συνεδριακού κέντρου της HELEXPO στο Μαρούσι.

Ο Λευτέρης Μαγιάκης στη δήλωση του μιλάει για τις επιβαρύνσεις που θα προκαλέσει η μεταφορά του Εφετείου στην πόλη, ενώ κατηγορεί τόσο τον δήμαρχο όσο και τον αντιπεριφερειάρχη για «υποκριτική στάση» στο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λευτέρη Μαγιάκη:

«Η μεταφορά της αίθουσας διεξαγωγής μεγάλων δικών του εφετείου στο κτίριο του υπουργείου Υγείας επί της Λ. Κηφισιάς είναι απαράδεκτη και πρέπει να αποσυρθεί από την κυβέρνηση. Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να διεξάγεται σε κοντινή απόσταση από τα γραφεία της φασιστικής οργάνωσης στο Μαρούσι. Για λόγους αυτονόητους όμως εκτός από αυτό τον ουσιαστικό λόγο η μεταφορά θα επιδεινώσει το ήδη οξυμένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή και την πόλη ολόκληρη.

 Προκαλεί πάντως εντύπωση η υποκριτική στάση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου που ζητούν τη μη μεταφορά του εφετείου όταν μόλις πριν λίγους μήνες είχαν και οι δυο συναινέσει στην επέκταση του διπλανού Golden Hall και του γειτονικού κτιρίου του ομίλου Μυτιληναίου που επιφέρουν πολλαπλάσιες κοινωνικές και πολεοδομικές επιπτώσεις στις γύρω περιοχές κατοικίας»

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης