Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Λ. Μαγιάκης: « Επιβεβαιώνουν όσα υποστηρίζουμε 20 χρόνια»

Λ. Μαγιάκης: « Επιβεβαιώνουν όσα υποστηρίζουμε 20 χρόνια»

apantisi magiaki amarysiaΣυνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Λευτέρη Μαγιάκη, με αφορμή το θέμα της μεταφοράς τμήματος του Εφετείου στο κτήριο της HELEXPO.

Ο Λευτέτης Μαγιάκης με νέα ανακοίνωσή του απάντα σε αυτή της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σε σχετική δήλωσή μου για τη μη μεταφορά τμήματος του Εφετείου στο Μαρούσι είναι αποκαλυπτική. Επιβεβαιώνει αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και 20 χρόνια, ότι δηλαδή τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα στην πόλη μπορούν να καταστρέφουν τις γειτονιές της, αρκεί να πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη.

Κι αυτό συμβαίνει διαχρονικά μέχρι και σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη κυβερνήσεων, περιφερειών, αλλά και δημοτικών Αρχών.

Ο διαχωρισμός που επιχειρείται από τη διοίκηση μεταξύ κρατικών μεγάλων κτηρίων και ιδιωτικών δεν είναι ιδεολογικά ουδέτερος. Το ιδιωτικό κτήριο που έχει πάρκινγκ και πληρώνει τέλη είναι καλό, το κρατικό είναι κακό επειδή ούτε πάρκινγκ έχει, ούτε πληρώνει -κακώς- ανταποδοτικά τέλη. 

Αστεία πράγματα! Δημιουργούν και τα δύο το ίδιο πολεοδομικό χάος και περιβαλλοντική υποβάθμιση.

Τέλος, για μια ακόμη φορά, ξεκαθαρίζουμε ότι, σε αντίθεση με άλλους που «λοξοκοιτάζουν» προς τη Βουλή, αλλά δηλώνουν αυτοδιοικητικοί, ένα και μόνο μεγάλο φορτίο κουβαλάμε· να είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτά που υποσχεθήκαμε προεκλογικώς στον μαρουσιώτικο λαό, από τον οποίο κρινόμαστε αποκλειστικά.

Και κάτι πολύ σημαντικό. Θα πάρετε επιτέλους θέση να κηρύξετε ανεπιθύμητη την ύπαρξη γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη; Ή και γι’ αυτό είσαστε σύμφωνοι, αρκεί να πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη;

Καλό Δεκαπενταύγουστο».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης