Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Ομαλά συνεχίζεται η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ

Ομαλά συνεχίζεται η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ

epivlepsi parking 1 MESA amarysiaΤην πορεία των έργων στο υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης αλλά και της αναδιαμόρφωσης του χώρου σε μία «έξυπνη» πλατεία, επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

«Οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα, όπως και η εγκατάσταση υπόγειων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων», λέει ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος ενημερώθηκε και για την εξέλιξη των εργασιών εγκατάστασης των υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων στη γειτονιά του Κέντρου.
Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Κόκκαλη, τον γ.γ. του Δήμου Γιώργο Διδασκάλου, και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο γ. Πατούλης μετέβη στο εργοτάξιο της πλατείας Ευτέρπης και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος.

Ο εργοταξιάρχης και οι εκπρόσωποι του αναδόχου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την πορεία των εργασιών, οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της διαμόρφωσης του τρίτου υπογείου από τα ισάριθμα προβλεπόμενα υπόγεια επίπεδα του χώρου στάθμευσης.
Ικανοποιημένος από την ποιότητα της κατασκευής και την εξέλιξη του έργου, ο Γ. Πατούλης, ανέφερε:

«Εργαζόμενοι με εντατικούς ρυθμούς υπηρεσίες του Δήμου και εργοληπτικό προσωπικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε ότι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, ακόμη και νωρίτερα από την προγραμματισμένη τελική ημερομηνία, να παραδώσουμε στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης μας ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό υπόγειο πάρκινγκ «ανάσα» στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, που θα το αποσυμφορήσει και θα του δώσει νέα πνοή. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητά τους, εκσυγχρονίζουμε το προφίλ του προαστίου μας με ένα έργο με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως αρμόζει στις ανάγκες των κατοίκων αυτής της πόλης. Μαζί αλλάζουμε και την όψη της υπέργειας πολυσύχναστης πλατείας κατασκευάζοντας μία «έξυπνη» και φιλική προς κάθε επισκέπτη πλατεία».
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο κέντρο, ο δήμαρχος μετέβη και στις οδούς Δήμητρος και Λέκκα όπου είχε ενημέρωση σχετικά με την πορεία του έργου εγκατάστασης υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων.

Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την κατασκευή συνολικά οκτώ υπόγειων κάδων για τους οποίους έξι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι άλλοι δύο επί των οδών Κασταλίας και Φραγκοκλησιάς βρίσκονται σε στάδιο κατασκευής με ορίζοντα αποπεράτωσης τις αρχές Οκτωβρίου, επίσης, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης