Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Η ΕΛΑΣ επαρκεί για την φύλαξη των σχολείων»

«Η ΕΛΑΣ επαρκεί για την φύλαξη των σχολείων»

fylaxi sxoleiwn amarousiouΣυνάντηση με τον διοικητή του Α.Τ. Αμαρουσίου είχαν οι Λευτέρης Μαγιάκης και Πέτρος Κούκουζας (ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ(, με θέμα την φύλαξη των σχολείων της πόλης. «Πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι η αστυνομική φύλαξη είναι επαρκής και θεωρούμε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η ανάθεσή της σε ιδιωτική εταιρία από τον Δήμο», αναφέρει η παράταξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, εκπροσωπούμενη από τον επικεφαλής της δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Μαγιάκη και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πέτρο Κούκουζα επισκέφτηκαν τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Αμαρουσίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες και το σχεδιασμό που έχει το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου και αφορούν στην προστασία των  μαθητών των σχολείων της πόλης μας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα επιτηρούνται καθημερινά οι περιοχές γύρω από τα σχολικά συγκροτήματα.

Μετά από αυτές τις διαβεβαιώσεις και τη δεδομένη ευαισθησία της διοίκησης του αστυνομικού τμήματος προς τους μαθητές των σχολείων, η δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ θεωρεί πως η απόφαση της δημοτικής αρχής, για την ανάθεση σε ιδιωτική εταιρία security της περιοδικής φύλαξης των σχολείων, πρέπει να αναθεωρηθεί.

Καλούμε τον δήμαρχο κ. Πατούλη να εμπιστευθεί την κρατική αστυνομία και να μην αναθέσει σε ιδιωτική εταιρία τις αποσπασματικές περιπολίας γύρω από τα σχολεία».  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης