Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Ο Δήμος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες»

«Ο Δήμος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες»

dimarxeio amarousiou copy copy copy copy copy copy copy copyΔεν έμεινε αναπάντητη από την διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου η αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λευτέρη Μαγιάκη σε όσα του καταλόγισε μετά από το πρόσφατο άρθρο του κατά της ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης.

Η νέα απαντητική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής έχει ως εξής:

«Είναι η πολλοστή φορά που ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Μαγιάκης εξαπολύει μύδρους κατά της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου επειδή αρνούμαστε να υιοθετήσουμε παρωχημένες ιδέες και αντιλήψεις ενός αποτυχημένου μοντέλου διοίκησης τύπου Βενεζουέλας και Βόρειας Κορέας.

Δυστυχώς ο κ. Μαγιάκης αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να απολέσει την ευρωπαϊκή της πορεία και προοπτική ρισκάροντας στο χάος και την οπισθοδρόμηση.

Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρεί ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα υποκύψει στον «πόλεμο» των υβριστικών ανακοινώσεων που εκδίδει και δεν θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και ανασυγκρότησης του Δήμου μας.

Ο Μαρουσιώτικος λαός εξέλεξε την Δημοτική Αρχή για να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, να εξορθολογίσει τα οικονομικά του Δήμου ακολουθώντας το ευρωπαϊκό μοντέλο όπως αυτό εφαρμόζεται σε όλες τις σύγχρονες και ανεπτυγμένες χώρες, προς όφελος των πολιτών του Αμαρουσίου.

Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στους δημότες μας, συνεπής στα όσα τους υποσχεθήκαμε και αποφασισμένοι, το μέλλον του Δήμου μας να το διαφυλάξουμε.

Δεν έχουμε απολύτως καμία πρόθεση για να τον μετατρέψουμε σε «θυγατρική» εταιρεία της Βενεζουέλας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας Σύγχρονος, Ευρωπαϊκός Δήμος ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους δημότες του και τους επισκέπτες του».

 

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης