Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Με… ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ματαιώθηκε πλειστηριασμός

Με… ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ματαιώθηκε πλειστηριασμός

eirinodikeio amarousiou copyΓια την ματαίωση πλειστηριασμού 1ης κατοικίας στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου κατόπιν κινητοποιήσεώς της, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από κινητοποίηση και συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, την οποία προκάλεσε το ΠΑΜΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση  Αμαρουσίου την Τετάρτη 20/9/2017, ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός  πρώτης κατοικίας λαϊκής οικογένειας.

Τα φτωχά λαϊκά στρώματα βρίσκονται στο έλεος των Τραπεζών και των αρπακτικών ντόπιων και ξένων funds, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, που κράτησε το αντιλαϊκό πλαίσιο που δημιούργησαν οι προηγούμενες, όλα μαζί τα κόμματα του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης θωρακίζουν την κερδοφορία των τραπεζιτών από την μία και από την άλλη αφήνουν απροστάτευτο το λαό στα χέρια των αρπακτικών.

Η σημερινή ματαίωση του πλειστηριασμού δείχνει το μονόδρομο που πρέπει να ακολουθήσουν τα λαϊκά στρώματα, της οργάνωσης στα σωματεία, τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς της Λαϊκής Συμμαχίας, του οργανωμένου αγώνα.

Μόνο έτσι μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε και να δυσκολέψουμε την εφαρμογή των αντεργατικών και αντιλαϊκών πολιτικών, αρκεί ο λαός να εμπιστευτεί και να πιστέψει στη δύναμή του, χρειάζεται να παραμερίσει το φόβο, την απογοήτευση, την ηττοπάθεια, που του έχουν δημιουργήσει τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Όσα εμπόδια και αν προσπαθούν να βάλουν κυβερνήσεις και μεγάλο κεφάλαιο στην ανάπτυξη των αγώνων, όπως με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, το νέο συνδικαλιστικό νόμο που ετοιμάζουν και τα υπόλοιπα μέτρα που παίρνουν για να δυσκολέψουν την μετατροπή της λαϊκής δυσαρέκειας σε οργανωμένη πάλη, χρέος του λαού είναι να μην μείνει κανείς μόνος του, χρέος μας είναι να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, να βρίσκουν μπροστά τους συνέχεια ένα οργανωμένο ταξικό κίνημα.

Επίσης έχουμε χρέος να δώσουμε οριστική λύση στη βαρβαρότητα που ζουν τα φτωχά εργατικά και λαϊκά στρώματα, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούν από τα δεινά που φορτώνουν οι λίγοι εκμεταλλευτές, τους πολλούς παραγωγούς του πλούτου, είναι η ανατροπή αυτού του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος, να αντικαταστήσει ο ίδιος ο λαός την καπιταλιστική τάχα "δίκαιη" ανάπτυξη, με την ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων και του πλούτου με στόχο να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού».

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης