Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Προσφυγή κατά της ιδιωτικοποίησης του οδοφωτισμού

Προσφυγή κατά της ιδιωτικοποίησης του οδοφωτισμού

ilektrofwtismos amarysiaΠροσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης ανάθεσης σε ιδιώτη του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού κατέθεσε η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, κατατέθηκε ενώπιον του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Λ. Μαγιάκη. Ηλ. Γιαννακάκο, Αικ. Ψάλτη, Π.Κούκουζα, Δ. Κουτσουβέλη προσφυγή κατά της 408/2017/ 19-9-2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την υπόθεση της παραχώρησης του Δημοτικού Οδοφωτισμού σε ιδιωτική εταιρία.

Η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας διαφώνησε με την παραχώρηση σε ιδιώτη του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού για 12 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι με την απόφαση αυτή ο Δήμος θα έχει απώλεια εσόδων από τα ανταποδοτικά τέλη προς όφελος του ιδιώτη και θα υποβαθμίσει το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του.

«Σε μια εποχή που η εμπειρία της παραχώρησης των τομέων της ενέργειας, του νερού,  των απορριμμάτων, των συγκοινωνιών σε ιδιωτικές εταιρείες αποδεικνύεται μη λειτουργική και δαπανηρή και μεγάλοι Ευρωπαϊκοί Δήμοι (Παρίσι, Βερολίνο Βιέννη) άρχισαν να επαναδημοσιοποιούν τις υποδομές τους η Δημοτική Αρχή  εφαρμόζει τα αντίθετα, ακολουθώντας τις δικές της ιδεοληψίες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης