Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Αναβάθμιση φωτισμού και μπάρες ασφαλείας στο Ψαλίδι

Αναβάθμιση φωτισμού και μπάρες ασφαλείας στο Ψαλίδι

erga anavathmisis psalidiΣε αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά του Ψαλιδίου αλλά και στην τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών για την ασφάλεια των πεζών πλησίον του ρέματος, προχώρησαν τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε επέκταση του ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Χαλκιδικής και στο πρόσφατο διανοιγμένο τμήμα της, δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς διέλευσης από το σημείο κατά τις νυχτερινές ώρες.
Επίσης, τα συνεργεία του Δήμου, κατόπιν παράκλησης των κατοίκων και του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» τοποθέτησαν προστατευτικά κάγκελα επί της οδού Κυρίλλου στο ύψος του ρέματος.
Με την ευκαιρία της υλοποίησης των παραπάνω έργων στη γειτονιά του Ψαλιδίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η διοίκηση του Δήμου συνεπής στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στις γειτονιές της πόλης συνεχίζει τις παρεμβάσεις της σε όλο το Μαρούσι. Ομοίως και στο Ψαλίδι, βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των κατοίκων, συνεργαζόμαστε μαζί τους και με τον τοπικό σύλλογο για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της γειτονιάς, για να βελτιώσουμε της ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης