Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Με αμείωτο ρυθμό ομορφαίνουμε τις γειτονιές του Αμαρουσίου»

«Με αμείωτο ρυθμό ομορφαίνουμε τις γειτονιές του Αμαρουσίου»

exwterika synergeia amarysiaΣε απολογισμό διμήνου των παρεμβάσεων των εξωτερικών του συνεργείων στις γειτονιές του Αμαρουσίου προχωρά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, τα εξωτερικά συνεργεία το τελευταίο δίμηνο έχουν διεκπεραιώσει τις παρακάτω εργασίες:

- Αποκατάσταση καταστραμμένων πλακών σε περισσότερα από 40 πεζοδρόμια, πολλά εκ των οποίων υψηλής επικινδυνότητας, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αμαρουσίου.

- Αποκατάσταση κατόπιν υποδείξεων των κατοίκων αλλά και έπειτα από αυτοψία των συνεργείων του Δήμου σε 350 σημεία όπου υπήρχαν λακούβες και καθιζήσεις του οδοστρώματος.

- Τοποθέτηση σχάρας που είχε αφαιρεθεί επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνολικού μήκους 60 μέτρων.

- Εργασίες αποκατάστασης σκυροδέματος και τοποθέτησης σωληνώσεων όμβριων υδάτων στο κοιμητήριο Αμαρουσίου.

- Καθαρισμός και εξωραϊσμός του προαύλιου χώρου των γραφείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στο ΟΑΚΑ κατόπιν αιτήματος.

- Επισκευές και αντικαταστάσεις σε παγκάκια και κάδους απορριμμάτων σε υπαίθριους χώρους συνάθροισης σε όλη την πόλη.

- Πλακοστρώσεις σε σημεία των οδών Σισμανογλείου και Λεμονά στη γειτονιά Ηπειρώτικα κατόπιν αιτήματος του τοπικού Συλλόγου Ηπειρωτών.

- Αποκαταστάσεις οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς Κυπρίων Αγωνιστών, Κάλβου, Δοξάτου, Μανδηλαρά, Παναγούλη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής εσοχών για την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης και απορριμμάτων.

Επί 24ωρου βάσης οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου εργάζονται για την αποκατάσταση βλαβών και την αντικατάσταση λαμπτήρων όπου προκύπτει πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού. Όπως τονίζεται, «η συστηματική εργασία στην επίλυση των προβλημάτων στον ηλεκτροφωτισμό από μέρους των δημοτικών συνεργείων έχει αποδώσει καρπούς, γεγονός που αποτυπώνεται στα ελάχιστα αιτήματα των κατοίκων που φτάνουν πλέον στην υπηρεσία για ζητήματα ηλεκτροφωτισμού».
Παράλληλα, ο Δήμος αναφέρει ότι «σε καθημερινή βάση, επίσης, τα συνεργεία του Δήμου καλούνται να ανταποκριθούν σε αιτήματα των σχολείων και των σχολικών επιτροπών ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτή σχολική λειτουργία»

«Στην πρώτη γραμμή»

Με αφορμή τη δίμηνη αποτίμηση του έργου των εξωτερικών συνεργείων, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Μαζί με τις υπηρεσίες μας βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για να διεκπεραιώνουμε κάθε αίτημα και πρόβλημα που ανακύπτει στην πόλη μας και εμπίπτει της δικαιοδοσίας μας. Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου μας είναι οι «πρωταγωνιστές» στην προσπάθειά μας αυτή. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό υπερβάλλοντας δυνάμεις πολλές φορές για να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη, και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και το ζήλο τους. Ως Δήμος θέλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και το αποδεικνύουμε. Το ίδιο επιθυμούμε και από την πλευρά του πολίτη. Να γίνει συνεργάτης μας συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο καθαρή, πιο ασφαλή».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης