Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Άλλαξε το προαύλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Άλλαξε το προαύλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

17 10 2017 Erga Katharismou OAKA meta 4Άλλη όψη απέκτησε το προαύλιο και χώρος στάθμευσης μπροστά από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) και στο σημείο όπου στεγάζονται γραφεία και αποθήκες του ΕΚΑΒ σε εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ. Ο Δήμος Αμαρουσίου, «κατόπιν ολιγωρίας ετών των αρμοδίων», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ομοσπονδίας για ευπρεπισμό του χώρου κάνοντας φιλική την πρόσβαση σε προσωπικό και αθλητές της Ομοσπονδίας.
Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου καθάρισαν το τοπίο από σκουπίδια και μπάζα, απομάκρυναν μεταλλικές κατασκευές, ευπρέπισαν το πράσινο του χώρου και διαμόρφωσαν το πεδίο καλύπτοντας λακούβες ώστε να διευκολυνθεί η στάθμευση των οχημάτων και να βελτιωθεί η πρόσβαση προσωπικού και επισκεπτών.
Με την ευκαιρία της παρέμβασης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι ένα γεγονός. Χρόνια απραξίας έχουν οδηγήσει σε απαξίωση του ΟΑΚΑ. Η δυναμική των εγκαταστάσεων παραμένει αναξιοποίητη και οι εξωτερικοί χώροι μετατρέπονται σε χωματερές. Με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, ο Δήμος προσπαθεί να φαίνεται χρήσιμος και να δίνει λύσεις όπου μπορεί, και να καθιστά το ΟΑΚΑ φιλικό σε αθλητές και πολίτες».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης