Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Κατεδαφίστηκε το αυθαίρετο στο ρέμα Σαπφούς

Κατεδαφίστηκε το αυθαίρετο στο ρέμα Σαπφούς

Οι μπουλντόζες του Δήμου Αμαρουσίου, μετά από ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου και το «Ο.Κ.» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, γκρέμισαν το επικίνδυνο αυθαίρετο στο ρέμα Σαπφούς, επιβεβαιώνοντας τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της «Α».

Όπως είχαμε αναφέρει προ ολίγων ημερών, το «πράσινο» που άναψε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την κατεδάφιση του ακινήτου με τον χαρακτηρισμό «επικινδύνως ετοιμόρροπο», μετά από πιέσεις μηνών από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα κατόπιν υποδείξεως των κατοίκων της περιοχής (σύνορα Κοκκινιάς και Λάκκας Κόττου), βρήκε πανέτοιμα τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, υπό την πολιτική επιστασία του αντιδημάρχου Κώστα Ρώτα.

Το αυθαίρετο κτίσμα, το οποίο, όπως τόνισε και Γ. Καραμέρος, θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους πλημμύρας για την ευρύτερη περιοχή, καθώς αν γκρεμιζόταν θα έκλεινε την κοίτη του ρέματος, αποτελεί παρελθόν, με τον αντιπεριφερειάρχη να τονίζει, ωστόσο, ότι «υπάρχουν παθογένειες και χρειάζονται μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουμε εδώ, που γίνεται η “μάχη”, να είμαστε αποτελεσματικοί».

Παράλληλα, με ανάρτησή του στα social media, ο Γ. Καραμέρος εξέφρασε την ικανοποίηση, αλλά και ανακούφισή του για το γεγονός ότι «οι υποδομές στα Βόρεια Προάστια άντεξαν την εντονότατη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών, με συνεχείς αυτοψίες και παρεμβάσεις όπου κρίθηκε αναγκαίο», όπως ανέφερε.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης