Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Στον Δήμο εντάχθηκαν 18 νέοι εργαζόμενοι

Στον Δήμο εντάχθηκαν 18 νέοι εργαζόμενοι

18 ergazomenoi ypodoxiΤους 18 εργαζομένους που απορρόφησε στις υπηρεσίες του ο Δήμος Αμαρουσίου καλωσόρισε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους.

Συγκεκριμένα, καλωσόρισε δύο εργαζομένους της λυθείσας εταιρίας «Άθμονο Ακινήτων ΑΕ - ΟΤΑ», οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε πρωσοποπαγείς θέσεις, αντίστοιχες των τυπικών τους προσόντων, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς τους, βάσει της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντίστοιχα, μετά την αίσια έκβαση των δικαστικών αγώνων τους με τη στήριξη της διοίκησης και προσωπικά του δημάρχου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, 16 εργαζόμενοι ΑμεΑ εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

«Καλωσορίζουμε τους νέους εργαζομένους που εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων μας, στο δικαίωμά τους για σταθερή εργασία. Σε δύσκολες εποχές είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειες μας συνεχίζουν να οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε ο δήμαρχος κατά την υποδοχή τους.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Γ. Πατούλη, «που στηρίζει τις διεκδικήσεις και τον αγώνα τους και βρίσκονται κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν».

Στην υποδοχή των νέων εργαζομένων παρέστη και ο γ.γ. του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης