Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Πρωτοβουλίες ΚΕΔΕ για υποστήριξη των πυροσβεστών

Πρωτοβουλίες ΚΕΔΕ για υποστήριξη των πυροσβεστών

patoulis pyrosvestiki amarysiaΘεσμικά ζητήματα, συνδικαλιστικά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού και ευρύτερα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με τον πρόεδρο του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αλέξιο Ράπανο, που εδρεύει στο Μαρούσι. Από μέρους του Γ. Πατούλη, εκφράστηκε η βούληση να αναληφθούν πρωτοβουλίες σε επίπεδο ΚΕΔΕ για την υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΠΑΥΠΣ) Αντώνης Κούκουζας, και ο γ.γ. της Ένωσης Αναστάσιος Σωτήρχος.
Ο Γ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί ο 9ος Πυροσβεστικός Σταθμός σε επίπεδο προστασίας της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο, αλλά και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με κοινό στόχο την περιφρούρηση της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία σε επίπεδο επιχειρησιακής λειτουργίας όπως και σχετικά με άλλα θέματα εργασιακής φύσης, ο δήμαρχος πρότεινε ευρύτερα να υπάρξει μία συνεργασία με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των πυροσβεστών.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης