Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Δημοτικό Συμβούλιο με 64 (!) θέματα στο Μαρούσι

Δημοτικό Συμβούλιο με 64 (!) θέματα στο Μαρούσι

dimarxeio amarousiouΣε Τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου  και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

- Επικύρωση πρακτικών 25ης,26ης και 27ης Συνεδρίασης έτους 2016

- Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διαγραφή οφειλής από παράβαση  Κ.Ο.Κ. (υπόθεση: ΠΑΠΑΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΡΙΝΙΩ)

2. Διαγραφή οφειλής από παράβαση  Κ.Ο.Κ. (υπόθεση:ΑΞΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ)

3. Διαγραφή οφειλής από παράβαση  Κ.Ο.Κ. (υπόθεση: ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

4. Διαγραφή οφειλής από παράβαση Κ.Ο.Κ. (υπόθεση: ΣΟΛΩΜΑΚΟΥ ΖΩΗ)

5. Διαγραφή οφειλής από παράβαση  Κ.Ο.Κ. και επαναβεβαίωση αυτής (υπόθεση: ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ)

6. Διαγραφή οφειλής από παράβαση Κ.Ο.Κ. και επαναβεβαίωση αυτής (υπόθεση: ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ)

7. Διαγραφή οφειλής προστίμου από την Δ/νση Άμεσης Δράσης Υπόθεση: Κανιτάκης Εμμανουήλ

8. Διαγραφή οφειλής από ΤΑΠ (υπόθεση: ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ)

9. Διαγραφή οφειλής από ΤΑΠ (υπόθεση: ΓΚΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ)

10. Διαγραφή οφειλής από τέλος ακίνητης περιουσίας (υπόθεση: ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

11. Διαγραφή οφειλής από τέλος ακίνητης περιουσίας (υπόθεση: ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

12. Διαγραφή οφειλής από τέλος ακίνητης περιουσίας (υπόθεση: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ)

13. Διαγραφή οφειλής από τέλος ακίνητης περιουσίας (υπόθεση: ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

14. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (Υπόθεση : Σκυριανού Ανδριανή)

15. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (Υπόθεση : Κουτσομίχος Γεώργιος)

16. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (Υπόθεση : Βοργιάς Σωτήριος)

17. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (υποθ. Κοινοπραξία Α. ΝΙΚΟΛΗΣ Χ & Γ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)

18. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (Υπόθεση : Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική ΑΕ)

19. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (Υπόθεση : Καμπιλαύκα Σοφιάνα)

20. Διαγραφή οφειλής από τέλος καθαριότητας - φωτισμού (υπόθεση: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

21. Διαγραφή οφειλής από τέλη καθαριότητας - φωτισμού, φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και ΤΑΠ (υπόθεση: BOΡΓΙΑ ΕΛΕΝΗ του Σταύρου)

22. Διαγραφή 12ης δόσης - Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 447/2017 (Υπόθεση: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΥ)

23. Διαγραφή 12ης δόσης - Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 447/2017 (Υπόθεση: ΑΜΑΛΙΑ ΤΣΕΣΜΕΛΗ)

24. Διαγραφή 12ης δόσης - Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 447/2017 (Υπόθεση: ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΟΝΤΖΟΣ)

25. Διαγραφή μέρους 10ης δόσης - Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 447/2017 (Υπόθεση: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ)

26. Διαγραφή μέρους 10ης δόσης - Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 447/2017 (Υπόθεση: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΔΗΣ)

27. Διαγραφή μέρους 10ης δόσης - Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 447/2017 (Υπόθεση: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ)

28. Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο για δικαίωμα χρήσης Οστεοφυλακείου (υποθ. Ειρήνη Δημητριάδου)

29. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από τέλος ακίνητης περιουσίας (υπόθεση: ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

30. Επιστροφή ποσού αχρεωστήτως καταβληθέντος από παράβαση  Κ.Ο.Κ (Υπόθεση: ΤΖΙΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ)

31. Aπόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αμαρουσίου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, έτους 2017, των Α/βάθμιων και Β/βάθμιων σχολείων (Δ' Κατανομή, έτους 2017)

32. Απόδοση ποσού από τον φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων (Φ.Η.Χ.) στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αμαρουσίου μέχρι 20/11/2017

33. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της ΙΒ’ κατανομής 2017, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου ( ΟΚΟΙΠΑΔΑ)»

34. Έγκριση πρακτικών επιτροπής  του άρθρου  32 του Ν. 1080/80

35. Παραχώρηση απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο Ήλιδας

36. Έγκριση ή μη διοργάνωσης για 5η συνεχή χρονιά των Αγώνων Δρόμου "Σπύρος Λούης"

37. Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

38. Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα - 1ου ΠΚΤΜΝΕ, του Έργου  "Κατασκευή δικτύου αυτοματοποιημένου ελέγχου για την ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αμαρουσίου"

39. Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Τακτοποιητικού Πίνακα του Έργου: "ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"

40. Έγκριση ή μη της οριστικής μελέτης "ΑΠΟΡΡΟΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

41. Έγκριση ή μη παράτασης της σύμβασης  "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ"

42. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»

43. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου "ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

44. Έγκριση ή μη 5ης παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου :  «ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΩΓΩΝ  ΟΜΒΡΙΩΝ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΨΑΛΙΔΙΟΥ»

45. Έγκριση ή μη αλλαγής Εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου για το έργο "ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ"

46. Έγκριση ή μη αλλαγής Εκπροσώπων του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου για το έργο "ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ"

47. Εισήγηση για τη λήψη απόφασης επί της υποβληθείσας ενστάσεως της αναδόχου Κ/Ξ ΔΕΚΤΩΡ-ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ του έργου ‘ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΕΖΩΝ-ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ’’, κατά της υπ’αρ. πρωτ. 54909/20-11-16 απόφασης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων

48. Διόρθωση της με αρ.334/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά: "Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου "Υλοποίηση πράξης εφαρμογής στις περιοχές Σωρός - Ν. Μαρούσι"

49. Ορισμός εκπροσώπου του Μετόχου - ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, της υπό εκκαθάριση εταιρείας με την επωνυμία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.»

50. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.)"

51. Συμβιβαστικός καθορισμός τιμής μονάδος αποζημίωσης εδαφικού τμήματος λόγω προσκύρωσης, στο Ο.Τ.Γ 476 (ΚΑ:1234) - της περιοχής του Δήμου Αμαρουσίου, με δικαιούχο τον Δήμο Αμαρουσίου (υπόθεση Σκουρκάκου Νικολάου)

52. Έγκριση ή μη του εγχειριδίου "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ"

53. Συγκρότηση επιτροπής καταστροφής αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία του Δήμου Αμαρουσίου για το έτος 2018

54. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την μίσθωση, εκμίσθωση, αγορά, εκποίηση ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου για το έτος 2018

55. Έγκριση ορισμού Δημοτικών Συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους ως μελών της επιτροπής εκτίμησης για την μίσθωση, εκμίσθωση, αγορά, εκποίηση ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου για το έτος 2018

56. Συμμετοχή ή μη του Δήμου Αμαρουσίου, στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τη δημιουργία Αυτοδιοικητικού Δικτύου Στήριξης του Παλαιστινιακού και του ορισμού εκπροσώπου του Δήμου, με τον αναπληρωτή του

57. Ψήφισμα για την άρση του ηλικιακού κριτηρίου χορήγησης σύνταξης χηρείας και την επαναφορά του ποσοστού της σύνταξης στο 70%, που θα δικαιούταν ο εκλιπών, μετά την σχετική τροποποίηση - τροπολογία του άρθρου 12 του Ν. 4387/2016

58. Παράταση ή μη της σύμβασης για την υπηρεσία με τίτλο "Επανέκδοση ιστορικού λευκώματος ΓΑΙΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ στα αγγλικά και στα ελληνικά""

59. Παράταση ή μη της σύμβασης για την προμήθεια με τίτλο "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020"και ένταξη της πράξης "ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016" - Κ.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ" με Κωδικό ΟΠΣ 5000160 - Δ3  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ" με τίτλο υποέργου "Προμήθεια ειδών βασικής υλικής συνδρομής (Βόρειος Τομέας Αττικής / Δήμος Αμαρουσίου)""

60. Παράταση ή μη της σύμβασης για την προμήθεια με τίτλο "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020" και ένταξη της πράξης "ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016" - Κ.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ" με Κωδικό ΟΠΣ 5000160 Δ2 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΝΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ), με τίτλο Υποέργου ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΒΑ (ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΤΟΥΣ 2017)""

61. Έγκριση ή μη σύναψης προγραμματικής σύμβασης και έγκριση όρων αυτής

62. Ανατροπή ανάληψης υποχρεώσεων έτους 2017

63. Έγκριση ή μη καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας και επταήμερης απασχόλησης των εργαζομένων στο τμήμα Συντήρησης Κτιρίων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου, για διοικητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης και συντήρησης

64. Παράταση συμβάσεων πληρωμής τελών διοδίων μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της Εταιρείας "Αττικές Διαδρομές Α.Ε." για τη διέλευση των οχημάτων του δημοτικού στόλου από την Αττική Οδό      

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης