Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Διατακτικές επιταγές σε ευπαθείς Μαρουσιώτες

Διατακτικές επιταγές σε ευπαθείς Μαρουσιώτες

diataktikes marousi  MESAΔιατακτικές επιταγές με συνολικό ποσό για κάθε δικαιούχο τα 486 ευρώ παρέδωσε μέσα στις γιορτές σε άπορους Μαρουσιώτες, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Οι επιταγές διατέθηκαν για τη προμήθεια αναγκαίων για τη διατροφή τους ειδών κατά τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, «με στόχο την προάσπιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής συγκυρίας αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την κοινωνική μέριμνα της Δημοτικής Αρχής εν όψει των εορτών», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και ποιοτικότερη για όλους», τόνισε ότι «η δημοτική Αρχή με ευαισθησία και σεβασμό στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη» και πως «το αίσθημα αλληλεγγύης μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση και η ανθρωπιά μας να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία».

«Χρέος όλων μας είναι η ισχυρή αυτοδιοίκηση με μια κοινωνική πολιτική που θα προασπίζει και θα διαφυλάττει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας», κατέληξε ο κ Πατούλης.

Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλής και Ρένα Χαλιώτη.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης