Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Κενά περιεχομένου τα περί διάνοιξης της Λ. Κύμης»

«Κενά περιεχομένου τα περί διάνοιξης της Λ. Κύμης»

vasilis kokkalisΜια ακόμη επίθεση κατά του αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Γιώργου Καραμέρου εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή την ανακοίνωση του πρώτου περί θετικών εξελίξεων ως προς το διαχρονικό θέμα της διάνοιξης της Λ. Κύμης.

Η ανακοίνωση του Β. Κόκκαλη έχει ως εξής:

«Αφού πέταξε το χρώματος "καναρινί" γιλέκο με το οποίο γυρνούσε πριν από μερικές μέρες  από κανάλι σε κανάλι ο  αντι- περιφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος, αποφάσισε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά να φορέσει την "κόκκινη στολή" του Άγιου Βασίλη και να επισκεφθεί το Γενικό Γραμματέα Υποδομών.

"Το δώρο που μας φέρνει" από την επίσκεψη του αυτή στο Υπουργείο (και  όχι από την Καισαρεία), είναι η δήθεν δέσμευση της Κυβέρνησης για έκδοση ειδικής πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου, με την οποία θα υλοποιηθεί το έργο της επέκτασης και ολοκλήρωσης της Λεωφόρου Κύμης, μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Είναι προφανές ότι ο κ. αντιπεριφερειάρχης έχει μεγάλο άγχος για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Κι αφού δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο στον τομέα ευθύνης του, επιλέγει να μιλήσει για τη δήθεν υλοποίηση ενός σημαντικού μεν έργου υποδομής, για το οποίο όμως δεν υπάρχει καμία σοβαρή προετοιμασία από πλευράς Περιφέρειας Αττικής.

Καλούμε τον κ. Καραμέρο χρονιάρες μέρες που είναι, να σοβαρευτεί επιτέλους. Αντί να φωτογραφίζεται με τους Υπουργούς και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Υποδομών και να εκδίδει δελτία τύπου "κενά περιεχομένου" παραμονές Πρωτοχρονιάς, να μας παρουσιάσει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τα πραγματικά στοιχεία γι αυτό το πραγματικά απαραίτητο έργο. Να μας πει:

Στη βάση ποιας μελέτης θα υλοποιηθεί η επέκταση της Λ. Κύμης.

Από ποιες πηγές θα χρηματοδοτηθεί και πόσο θα κοστίσει το έργο.

Σε ποιον προϋπολογισμό θα ενταχθεί και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του.

Οι πολίτες της Αττικής δεν είναι ιθαγενείς, για να τους τάζει ο κάθε αντι-περιφερειάρχης λαγούς με πετραχήλια. Αν ο κ. Καραμέρος έχει κάτι σοβαρό να μας πει, είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε.

Αλλά τον παρακαλούμε να μην μπερδεύει την Πρωτοχρονιά με την Πρωταπριλιά.

Καλή Χρονιά σε Όλους».  

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης