Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>O Δήμος Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

O Δήμος Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

prwtoxroniatiki pita marousiΜε την ευχή «το 2018 να αποτελέσει την αφετηρία μίας νέας εποχής δημιουργίας και αναγέννησης σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο», καλωσόρισαν το 2018 ο δήμαρχος Γ. Πατούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην καθιερωμένη κοπή της πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες ήταν μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πολιτών.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι πατέρες του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, οι οποίος έδωσαν θερμές ευχές στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ομόνοια, Ειρήνη και Αλληλεγγύη».
Ο δήμαρχος, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και το 2018 να είναι μία χρονιά δημιουργίας και ανάπτυξης, με στόχο ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο “αύριο” για τον τόπο μας και τις επόμενες γενεές» και πρόσθεσε: «Πατώντας στις γερές βάσεις που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια για το Μαρούσι, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργούμε ακόμα καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Μαρουσιωτών, για να παραδώσουμε μία καλύτερη πόλη και ένα καλύτερο «αύριο» στα παιδιά μας. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2018 να είναι μια χρονιά ενότητας, δύναμης και ανασυγκρότησης τόσο σε προσωπικό όσο σε συλλογικό επίπεδο, με στόχο τη δημιουργία και την ανάπτυξη».
Ο δήμαρχος έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας και ακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης