Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Mega»

«Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Mega»

ergazomenoi megaΤους εργαζόμενους του ΜEGA που έχουν εγκατασταθεί εδώ και τρεις εβδομάδες μπροστά από τα γραφεία της MOTOR OIL επί της Λ. Κηφισιάς στο Μαρούσι, επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, αποτελούμενη από τον επικεφαλής και δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Λ. Μαγιάκη και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Δ. Δαβή και Χρ. Κιτσάκη.

Ως γνωστόν η ΜΟΤΟR OIL είναι συμφερόντων Βαρδινογιάννη που είναι και ο κύριος μέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, στην οποία ανήκει το κανάλι MEGA.

Ο αγώνας των 420 εργαζομένων για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι για 17 μήνες, είναι δίκαιος. Τα δικαιώματα τους δεν μπορεί να γίνουν βορά στα επιχειρηματικά και πολιτικά παιχνίδια μεταξύ των μετόχων του MEGA, των Τραπεζών και της Κυβέρνησης που μπροστά στο πρόβλημα «νίπτει τας χείρας της».

Οι εργαζόμενοι του MEGA δήλωσαν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο χώρο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, μέχρι τη δικαίωση τους. Τόνισαν ακόμα ότι, κατά το διάστημα που δεν έχουν πληρωθεί για την εργασία τους, τα έσοδα του καναλιού από τις διαφημίσεις ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους. Παρόντες κατά τη συνάντηση ήταν οι εργαζόμενοι Μανώλης Δαλετζάκης και Γιώργος Αλιφέρης, μέλη της ΕΤΙΤΑ, καθώς και οι Θάνος Αναστασιάδης, Δημήτρης Δανίκας και Νίκος Χατζόπουλος

Την κινητοποίηση καλύπτει συνδικαλιστικά η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΤΙΤΑ)

Οι εργαζόμενοι του MEGA γιόρτασαν τα Κούλουμα έξω από τα γραφεία της MOTOR OIL.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης