Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Πυροσβεστική» βράβευση Πατούλη για τον εθελοντισμό

«Πυροσβεστική» βράβευση Πατούλη για τον εθελοντισμό

 

pat copyΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΑΥΠΣ (Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος) με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποίησε στον Δήμο Αμαρουσίου και υπό την αιγίδα του, μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμή των γυναικών που συμμετέχουν σε όλα τα στάδια των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Αντώνης Κούκουζας ευχαρίστησε «για την ανεκτίμητη», όπως χαρακτηριστικά είπε, «προσφορά και αμέριστη στήριξη στο δύσκολο έργο τους», τον δήμαρχο Αμαρουσίου επισημαίνοντας ότι, «από όποια θέσης ευθύνης έχει περάσει, η συμβολή του στον εθελοντισμό είναι ανεκτίμητη»., απονέμοντας στον Γ. Πατούλη τιμητική πλακέτα.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Α. Κούκουζα για την εξαιρετική συνεργασία και τόνισε: «Ο εθελοντισμός ως ιδέα, έχει ηθική αξία και οφείλουμε όχι μόνο να τον ενστερνιστούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά να τον καλλιεργήσουμε και να τον διαδώσουμε, κυρίως στους νέους συμπολίτες μας. Η ανιδιοτελής και συνάμα οικειοθελής προσφορά, η εθελοντική εργασία ακολουθεί μία κυκλική διαδρομή με αφετηρία τον εθελοντή και τελικό αποδέκτη τον ίδιο, ως μέλος του συνόλου. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, με τις ιδιαίτερα σκληρές οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις που όλοι ζούμε, ιδιαίτερα όμως πολλές ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η προσπάθεια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποτελεί ίσως τον μοναδικό συνδετικό κρίκο της διατήρησης της κοινωνικής μας συνοχής».

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και παρουσία του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασία Γιάννη Καπάκη δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι στις Ομάδες Εθελοντικής Προστασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Μελισσίων – Πεντέλης, Βριλησσίων και Αγίου Στεφάνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Ελληνίδας αθλήτριας και ναυαγοσώστριας Μάνιας Μπικώφ που ξεχώρισε παγκοσμίως για τις πολύμηνες διασώσεις προσφύγων στην ανατολική Μεσόγειο.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς.     

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης