Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Με το νέο Δ.Σ. του συλλόγου «Νίκος Καπετανίδης»

Με το νέο Δ.Σ. του συλλόγου «Νίκος Καπετανίδης»

patoylhssΣυνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού Σπύρου Σταθούλη και του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της στην προσπάθειά του, προτρέποντας, παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν να παράγουν πολιτισμό και να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη διατήρηση των Ποντιακών παραδόσεων και τη μεταλαμπάδευσή τους στη νέα γενιά.

Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, συζητήθηκε εκτενώς, το θέμα της ανέγερσης από το σύλλογο μνημείου για τη γενοκτονία των Ποντίων, σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος, στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Το νέο επταμελές Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου αποτελούν οι: Δημήτρης Κοσμίδης πρόεδρος, Ιωάννης Τσανικίδης αντιπρόεδρος, Ιωάννης Ασημάκης ταμίας, Κυριακή Καραγιανίδου υπεύθυνη Νεολαίας, Κώστας Καπετανίδης γραμματέας, Μαρία Σταυρακίδου έφορος και Αγάπη Τσιροπούλου δημόσιες σχέσεις.                            

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης