Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Ας σταματήσει τις μεγαλόστομες υποσχέσεις ο κ. Καραμέρος»

«Ας σταματήσει τις μεγαλόστομες υποσχέσεις ο κ. Καραμέρος»

kokkalisΓια «καπηλεία» έργων της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου κατηγορεί τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο ο αντιδήμαρχος Β. Κόκκαλης, με ανακοίνωσή του σχετικά με την διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου, με την οποία διατυμπανίζει τη δημοπράτηση του έργου διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, του συνιστά αντί να συνεχίζει να καπηλεύεται το έργο ετών που έχει γίνει από μέρους της Διοίκησής μας χωρίς η Περιφέρεια Αττικής να έχει προσφέρει ούτε σε χρήμα ούτε σε εργατοώρες, θα ήταν πιο χρήσιμο να αφήσει στην άκρη τις μεγαλόστομες υποσχέσεις και να ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης, που δεν είναι άλλη από το να μην επαναληφθεί το τραγικό φαινόμενο της Μάνδρας από το οποίο φαίνεται να μην έχει διδαχθεί τίποτα.

Τη στιγμή που ο Δήμος Αμαρουσίου έχει θέσει στην υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης της αναλίσκεται σε μεγάλα λόγια.
Και όλα αυτά τη στιγμή που η Περιφέρεια Αττικής παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχει μπει στον κόπο ούτε καν να ενημερώσει για τις ενέργειές της.
Συνιστώ στον κύριο Αντιπερφερειάρχη την επόμενη φορά που θα αρχίσει να μοιράζει υποσχέσεις πρώτα να έχει ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του, και επιτέλους, να μας δώσει μία σαφή απάντηση στο καίριο ερώτημά μας: πότε επιτέλους θα εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής τη μελέτη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς;

Επίσης, θα του συνιστούσα πριν ξεκινήσει να μοιράζει χρήματα να αφήσει τις μεγαλοστομίες περί προϋπολογισμού πενταπλάσιου των εγγραφών στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για το 2018.
Οι φωτογραφίες ένθεν και εκείθεν για προϋπολογισμένα έργα που με ανέξοδο και απροκάλυπτα ψευδή τρόπο παρουσιάζει ο κ. Καραμέρος και αφορούν σε κωδικούς των 10.000 ευρώ όταν μιλάει για εκατομμύρια ευρώ, πρόκειται για έργα της Δημοτικής Αρχής που εισαγγελικά η Περιφέρεια Αττικής εντέλλεται να χρηματοδοτήσει.

Οι πολιτικοί πρέπει να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας και όχι να λαϊκίζουν. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης