Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτισμός>Συναυλία από τα Μοντέρνα Μουσικά Σύνολα

Συναυλία από τα Μοντέρνα Μουσικά Σύνολα

synavlia mousika synola amarysiaΤο ζωηρό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν τα Μοντέρνα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στη συναυλία που έδωσαν στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Οι σπουδαστές του Ωδείου μαζί με τους καθηγητές τους ερμήνευσαν κυρίως ξένες ροκ επιτυχίες και ακούστηκαν πολύ γνωστά τραγούδια από Beatles μέχρι και Metallica.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του στους συμμετέχοντες στη συναυλία, καθώς και στους συντελεστές της όμορφης αυτής μουσικής παράστασης, υπογραμμίζοντας τη σημαντική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου στην  προώθηση της μουσικής παιδείας στη νέα γενιά.
Παράλληλα, συνεχάρη τους γονείς που καλλιεργούν στα παιδιά τους την αγάπη για τη μουσική τέχνη και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται την  αγωγή και επιμόρφωση τους το Δημοτικό Ωδείο.

Υπεύθυνοι καθηγητές του Τμήματος είναι η Ελένη Καπνόριζα και ο Γιάννης Μυγδάνης, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

Στην συναυλία παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.       

                         

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης