Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτισμός>O… Μαρουσιώτης «Caveman» Θανάσης Βισκαδουράκης

O… Μαρουσιώτης «Caveman» Θανάσης Βισκαδουράκης

caveman marousi amarysiaΜια βραδιά διασκεδαστική έζησαν οι φίλοι του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, που παρακολούθησαν την έξυπνη κωμωδία «Caveman» με τον ταλαντούχο Θανάση Βισκαδουράκη, στο Αίθριο Θέατρο.

Η θεατρική παράσταση που συνεχίζει να ψυχαγωγεί για 10η χρονιά το ελληνικό κοινό, ανανεωμένη με την  απολαυστική ερμηνεία του Θανάση Βισκαδουράκη, επιχειρεί μέσα από κωμικά επεισόδια να φωτίσει τις σχέσεις των δύο φύλων και να ανακαλύψει τα μυστικά της συμβίωσης.         

 Η παράσταση αξίζει να σημειωθεί παίζεται σε τριάντα χώρες του κόσμου και σε 15 διαφορετικές γλώσσες, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη για την εξαιρετική ερμηνεία του, καθώς και όλους τους συντελεστές της παράστασης.        

 Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Γιώργο Περρή να φέρνουν την «ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ» στο Μαρούσι, σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει συγκίνηση, χαρά, συναίσθημα. Αίθριο Θέατρο (Κηφισίας 219), ώρα: 9:00 μ.μ.    

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης