Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτισμός>Τα «Δάκρυα που δεν κύλησαν» της Μάρως Γεώργα

Τα «Δάκρυα που δεν κύλησαν» της Μάρως Γεώργα

vivlio gewrga amarysiaΠαρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Γεώργα «Δάκρυα που δεν κύλησαν», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη συνεχάρη τη συγγραφέα για την γλαφυρότητα και την αμεσότητα του βιβλίου της και στη συνέχεια εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς όλους που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές φιλολογικές βραδιές, μετά και τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών.
Παράλληλα, ανέγνωσε επιστολή προς το δήμαρχο Γιώργο Πατούλη από τον πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Λαδά, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κιάτου Κορινθίας, ο οποίος είχε προσκληθεί να παραστεί στην εκδήλωση.
Μέσα από την επιστολή του ο Πατέρας Παναγιώτης Λαδάς, εξέφρασε «τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια του για την εκδήλωση και ιδιαίτερα για τα πολιτιστικά δρώμενα στο Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του κ. Πατούλη με την ιδιότητα ενός σεμνού και χαρισματικού γιατρού» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν ο ιστορικός –συγγραφέας, συμβολαιογράφος Σταμάτης Βασιλάκος, η ιστορικός –συγγραφέας, εκπαιδευτικός κα Πόπη Βραχιώτη Λυμπεροπούλου, η εκπαιδευτικός, συγγραφέας Μάτα Γαλατά και ο εκπαιδευτικός φιλόλογος, συγγραφέας –ποιητής και συντονιστής της εκδήλωσης Χάρης Βασιλάκος.                                           

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής και Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και πρόεδροι και μέλη των συλλόγων και φορέων της πόλης.          

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης