Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτισμός>Στην εκδήλωση του συγγραφέα Δημήτρη Αετουδάκη

Στην εκδήλωση του συγγραφέα Δημήτρη Αετουδάκη

Tsa titaniaΣτην καθιερωμένη εκδήλωση του γνωστού Ρεθυμνιώτη Συγγραφέα – Λογοτέχνη Δημήτρη Αετουδάκη παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Για μια ακόμη χρονιά η «Κούπα Αγάπης» ένωσε τους Ρεθυμνιώτες φίλους του Δ. Αετουδάκη που ζουν στην Αθήνα δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές για τις άγιες ημέρες που έρχονται.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον κ. Αετουδάκη και του ευχήθηκε για πολλά χρόνια ακόμη να έχει τη δύναμη και να συγκεντρώνει τους Ρεθυμνιώτες σε αυτή τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία, δημιουργικότητα, ενότητα και προκοπή.

Στο Ρεθυμνιώτικο κάλεσμα έδωσαν το παρών οι πολυάριθμοι φίλοι του κ. Αετουδάκη μεταξύ των οποίων, ο μητροπολίτης Ρεθύμνου κ.κ. Ευγένιος, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γιώργος Μαριδάκης, ο πρόεδρος της Κρητικής Εστίας Χαράλαμπος Σαλβαράκης, η πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή Φαλή Βογιατζάκη, ο επιχειρηματίας κ. Φηλιώτης και οι κυρίες Λίλυ Βενιζέλου και Ελένη Κεφαλογιάννη.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Κουρίτες» του Μανώλη Παττακού.

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης