Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτισμός>Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Μικτή Χορωδία

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Μικτή Χορωδία

synavlia xristougennaΣτο πνεύμα και στη μαγεία των Χριστουγέννων ταξίδεψε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» το πλήθος των θεατών που παρακολούθησαν την εορταστική συναυλία με τίτλο «Χριστούγεννα 2017 στο Μαρούσι, ακολουθώντας το άστρο της Βηθλεέμ».

Παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy, η Χορωδία ερμήνευσε ύμνους και κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, δημιουργώντας με τη μελωδικότητά της μία άκρως κατανυκτική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ικανοποιημένος από την εξαιρετική σκηνική παρουσία της Χορωδίας, ο δήμαρχος, από το βήμα της εκδήλωσης, δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που για μια ακόμη χρονιά η Χορωδία μας έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με τις εξαιρετικές ερμηνείες σε ύμνους και κάλαντα από όλο σχεδόν τον κόσμο.  Θέλω να συγχαρώ τα μέλη της Χορωδίας, το Προεδρείο, την Πρόεδρο κα Πόπη Κάββουρα και τη μαέστρο κα Όλγα Αλεξοπούλου. Αξίζετε να εκπροσωπήσετε την πόλη μας και τη χώρα μας σε πολιτιστικά δρώμενα και εκτός των ελληνικών συνόρων , στο πλαίσιο των αδελφοποιήσεων και της ανταλλαγής πολιτισμού.

Και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιμεληθώ προσωπικά, μέσα από το εξαιρετικό ταλέντο σας και τις μελωδικές φωνές σας να «ταξιδέψετε» τον ελληνικό πολιτισμό  και εκτός των συνόρων μας.»

Το συντονισμό της μουσικής εκδήλωσης είχε η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη. Παρέστη επίσης ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης