Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>«Αντικαταθλιπτική» εκδήλωση από το σύλλογο «Αγία Μαρίνα»

«Αντικαταθλιπτική» εκδήλωση από το σύλλογο «Αγία Μαρίνα»

syllogos agia marina ekdilwsi amarysiaΥπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» και οι ιατροί και συγγραφείς Γιώργος Δημόπουλος ψυχίατρος και Γιάννης Λαφαζάνος, ορθοπεδικός, παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου, στο δημαρχείο Αμαρουσίου. 

Οι ειδικοί επιστήμονες ανέπτυξαν  στην ομιλία τους την αξία της αυτογνωσίας, της αυτοεκτίμησης, της ελπίδας, και του έρωτα στη διαχείριση της κατάθλιψης, ενώ έγινε αναφορά και στο ζήτημα της πρόληψης της οστεοπόρωσης.

Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη ανοίγοντας την εκδήλωση μετέφερε το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, συγχαίροντας το Σύλλογο «Αγία Μαρίνα» για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του, το οποίο, όπως ανέφερε, «αγκαλιάζει» και είναι αρωγός  προσωπικά ο κ. Πατούλης».  
Επίσης ευχαρίστησε τους ομιλητές για τη διάθεσή τους να ενημερώσουν το κοινό για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη, υπογραμμίζοντας ότι «αποτελεί σοβαρό θέμα ψυχικής υγείας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης φαίνεται να έχει επηρεάσει όχι μόνο τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά».

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου και συντονίστρια της εκδήλωσης κα Κατερίνα Βολουδάκη, δικηγόρος, ευχαρίστησε θερμά το δήμαρχο για τη στήριξη που προσφέρει στην προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρούλα Σοφού, ενώ παραβρέθηκε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.                                    

   

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης