Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο «μπάρμπεκιου του 1ου Συστήματος Προσκόπων

proskopoi barbeque amarysiaΈνα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου στο Barbeque Weekend Party που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της λήξης με επιτυχία της τρέχουσας προσκοπικής χρονιάς, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργου Καραμέρου και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Ο. Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό στους παριστάμενους, μαζί με τις ευχές του για «καλό καλοκαίρι», συνεχάρη τους προσκόπους και τους Αρχηγούς του 1ου Συστήματος για το πλούσιο εθελοντικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν στο Μαρούσι και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή του διανύουμε.

Ο αρχηγός του Συστήματος Νίκος Μπόγδανος ευχαρίστησε το δήμαρχο για την υποστήριξή του στο έργο των προσκόπων, καθώς και για την παραχώρηση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του Αγίου Θωμά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης,  Πέτρος Κόνιαρης, Ευθύμιος Τσίγκας και Στέφανος Τσιπουράκης. Επίσης παραβρέθηκαν ο υπαρχηγός του Συστήματος Ηλίας Ζορμπαλάς και η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Μαργαρίτα Διακάκη –Γεωργοπούλου.